För föräldrar

Stadens Hjältar är en TV-serie för förskolebarn med berättelser som förmedlar budskapet att man ska hjälpas åt, dela med sig och bry sig om varandra. I berättelserna får alla vara hjältar. Handlingen kretsar kring utryckningsfordon som både engagerar och underhåller barnen.

För oss kändes det viktigt att ta fram en serie med ett lite lugnare tempo, som inte är våldsam och högljudd, utan snarare rolig och lagom spännande för de lite mindre barnen. Vi vill förmedla budskapet att alla är unika och lika mycket värda, att alla behövs och att vi ska ta hand om varandra. Stora som små.

Vi erbjuder kvalitetsunderhållning till världens alla barn och finns där barnen finns. Från traditionell TV och böcker till det alltmer populära nya digitala platserna. Våra appar är framtagna för att vara användarvänliga och säkra, utan reklam eller köptvång. Vår populära Youtubekanal finns på flera språk och växer för varje vecka. För oss är det viktigt och inspirerande att kunna erbjuda bra barnfilm till barn över hela världen oavsett föräldrarnas ekonomiska förutsättning. Stadens Hjältar är populär världen över och har inget religiöst eller politiskt budskap.

För oss är du som förälder och barnen i fokus. Vi vill att ni ska känna er helt trygga med allt vårt innehåll, och vi vill ständigt föra en öppen dialog med våra användare för att förbättra och anpassa alla våra plattformar så att de blir så användarvänliga som möjligt.

Vi som tagit fram Stadens Hjältar är ett team bestående av engagerade föräldrar och utvecklare i Sverige. Detta har vi gjort i samarbete med bland annat Emmy Award-vinnande manusförfattare från USA och en välrenommerad internationell animationsstudio. Tillsammans mixar vi våra erfarenheter, kunskap och skaparglöd för att ge liv åt vår lilla stad och dess underbara karaktärer som ligger oss så varmt om hjärtat. Vi hoppas att både du som förälder och ditt barn ska känna samma trygghet och glädje inför våra Hjältar som vi gör.